Rabat med klippekort

Bemærk: rabatten fratrækkes prisen efter sidste behandling. Book tid allerede nu og start din behandling mod et liv med mere velvære og balance.

Rabat med klippekort

Bemærk: rabatten fratrækkes prisen efter sidste behandling. Book tid allerede nu og start din behandling mod et liv med mere velvære og balance.

Nikolaj Holm Kropsterapi

Åbningstider:

Mandag:

09:00 – 14:00

Tirsdag:

09:00 – 14:00

Torsdag:

09:00 – 14:00

Fredag:

09:00 – 14:00

Adresse:

Frederiksbrygge

Kulvej 8, 1 th

2450 København SV

Kontakt:

Tlf: 40 33 25 80

Email: mail@nikolajholmkropsterapi.dk

Parkering:

2 timers gratis parkering i parkeringshuset på Vestre Teglgade.

Husk at stille P-skive.

Bemærk:

Betaling sker via MobilePay eller kontant efter behandlingen.

Se hvad andre klienter siger om min behandling

Mads M. Heisselberg:

“Nikolajs behandling hjælper med min neurologiske rehabilitering og målrettet genoptræning. Ved første besøg gik jeg med krykke og havde meget dårlig kontrol over kommunikationen mellem muskler og nerver. Allerede efter første behandling blev det tydeligt at behandlingen ville bidrage til genoptræning af mine funktionelle lidelser. Nikolajs behandling har hjulpet med at få bedre kontrol over min krop. Nu er krykken lagt væk og jeg kan nemt gå et halvmarathon.

Nikolajs behandlingen er i trygge rammer og indlevende hyggelig samtale. Mit forløb udvikler sig i samarbejde med min genoptræning. Den har holdt mine funktionelle lidelser under kontrol og energi til at intensivere træningen. Nikolaj lytter og finder den rigtige løsning i samarbejde.

Min forbedring sker ved at Nikolaj gradvist finder nye fokusområder. Behandlingen hjælper derfor med at blive bevidst om hvor egen genoptræning skal fokuseres.

Mine varmeste anbefalinger.“

Reda Sparrested:

“Kære Nikolaj. Din behandling virkede. Jeg kom tilbage i kontakt med mig selv for at mærke efter, og min krop er i gang med at slippe noget. Ville blot fortælle dig, at du må gerne tage æren, for det du giver. Du har med din rene intention potentiale til at ramme andre mennesker dybt igennem kropsterapien. Netop fordi du giver dig tid til at mærke, hvad klientens krop fortæller dig, når klienten selv ikke ved det.
Hjerteligt tak ❤️

Tinna Jøhl:

“Jeg har været til behandlinger hos Nikolaj over en længere periode og har mærket min krop på en helt ny måde. Følt både varme, en summen, dyb afspændthed og smerter, der forsvinder. B.la. mine smerter i hofterne, som forsvandt efter 2-3 behandlinger. Fantastisk! Efter min sidste behandling summede varmen i min krop mange timer efter og flere steder mærkede jeg en ømhed. Jeg er også helt sikker på, at det satte gang i en følelsesmæssig proces, som jeg skulle tage mig af. Generelt har jeg opdaget ømhed flere steder på min krop, som virkelig var spændte. Den pulserende metode er lidt uvant, men gør noget magisk. Med stor empati og indføling oplever jeg et trygt rum hos Nikolaj. At modtage en behandling hos ham rækker længere end tiden på briksen.”

Allan Heck:
“Kropsterapien var en virkelig behagelig oplevelse. Den adskiller sig fra traditionel massage ved, at man arbejder med kroppens bevægelighed og i en vis udstrækning selv ‘er aktiv’ i behandlingen. Min fysik havde det glimrende dagen derpå, og i forbindelse med min løbetræning er det klart en god form for behandling både i relation til skadesforebyggelse og afhjælpning af ømhed. Derudover er Nikolaj et behageligt og varmt menneske. Man føler sig velkommen og godt tilpas i hans selskab.”

Se hvad andre klienter siger om min behandling

Mads M. Heisselberg:

“Nikolajs behandling hjælper med min neurologiske rehabilitering og målrettet genoptræning. Ved første besøg gik jeg med krykke og havde meget dårlig kontrol over kommunikationen mellem muskler og nerver. Allerede efter første behandling blev det tydeligt at behandlingen ville bidrage til genoptræning af mine funktionelle lidelser. Nikolajs behandling har hjulpet med at få bedre kontrol over min krop. Nu er krykken lagt væk og jeg kan nemt gå et halvmarathon.

Nikolajs behandlingen er i trygge rammer og indlevende hyggelig samtale. Mit forløb udvikler sig i samarbejde med min genoptræning. Den har holdt mine funktionelle lidelser under kontrol og energi til at intensivere træningen. Nikolaj lytter og finder den rigtige løsning i samarbejde.

Min forbedring sker ved at Nikolaj gradvist finder nye fokusområder. Behandlingen hjælper derfor med at blive bevidst om hvor egen genoptræning skal fokuseres.

Mine varmeste anbefalinger.“

Tinna Jøhl:

“Jeg har været til behandlinger hos Nikolaj over en længere periode og har mærket min krop på en helt ny måde. Følt både varme, en summen, dyb afspændthed og smerter, der forsvinder. B.la. mine smerter i hofterne, som forsvandt efter 2-3 behandlinger. Fantastisk! Efter min sidste behandling summede varmen i min krop mange timer efter og flere steder mærkede jeg en ømhed. Jeg er også helt sikker på, at det satte gang i en følelsesmæssig proces, som jeg skulle tage mig af. Generelt har jeg opdaget ømhed flere steder på min krop, som virkelig var spændte. Den pulserende metode er lidt uvant, men gør noget magisk. Med stor empati og indføling oplever jeg et trygt rum hos Nikolaj. At modtage en behandling hos ham rækker længere end tiden på briksen.”

Allan Heck:

“Kropsterapien var en virkelig behagelig oplevelse. Den adskiller sig fra traditionel massage ved, at man arbejder med kroppens bevægelighed og i en vis udstrækning selv ‘er aktiv’ i behandlingen. Min fysik havde det glimrende dagen derpå, og i forbindelse med min løbetræning er det klart en god form for behandling både i relation til skadesforebyggelse og afhjælpning af ømhed. Derudover er Nikolaj et behageligt og varmt menneske. Man føler sig velkommen og godt tilpas i hans selskab.”

Skriv dig op til mit nyhedsbrev

(Bare rolig ingen spam eller tørre emails herfra. Kun gode tilbud og nyttige tips & tricks til bedre livskvalitet. Lige nu kun 4 emails om året!)